facebook_pixel
Rock of Ages-skaparnas Sol Seraph släpps den 10 juli, kolla in utannonseringstrailern!

Rock of Ages-skaparnas Sol Seraph släpps den 10 juli, kolla in utannonseringstrailern!

Plötsligt händer det, och ibland även snabbt! Sega och Rock of Ages-utvecklarna Ace Team har nämligen avslöjat Sol Seraph, och som synes på både Steam-sidan och i utannonseringstrailern här nedan så släpps spelet väldigt snart, närmare bestämt redan nästnästa onsdag, den 10 juli!

Sol Seraph får mig osökt att tänka på SNES-klassikern Actraiser, ett spel som var före sin tid när det begav sig 1990, då det kombinerande sidoskrollande plattformsaction med en Sim City-doftade stadsbyggare.

Det verkar som att Ace Team också är högst medvetna om den här kopplingen (Sol Seraph beskrivs till och med som “en kombination av action och strategi som skapar en rik spelupplevelse som påminner om 16-bits-eran”) även om stadsbyggardelen i det här fallet är en kombination av byggande och tower defense, vilket ju passar Ace Teams expertis alldeles utmärkt eftersom Rock of Ages-spelen också platsade i den genren.

Här är utannonseringstrailern för Sol Seraph.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar