facebook_pixel
Ett nytt Darksiders-spel verkar debutera på E3

Ett nytt Darksiders-spel verkar debutera på E3

Förra veckan kunde vi rapportera en läcka som hävdade att THQ Nordic arbetar på en ny del i Darksiders-serien. Nu verkar det som att vi kommer få se detta ännu snarare än vi trodde.

Detta kommer till oss via PCGamesN som lusläst schemat för Geoff Keighleys E3 Coliseum-stream. På torsdagen klockan 10:30 lokal tid kommer nämligen panelen “Darksiders: Action Adventure Evolved” gå av stapeln. Beskrivningen för denna innehåller följande godbit:

– En diskussion om hur Darksiders-universumet startade och var det är på väg härnäst. Den här panelen sammanfaller med E3-debuten för det nya Darksiders-spelet som tar serien i en fräsch ny riktning.

Vi har alltså ett Darksiders IV att se fram emot på E3 2019. Förhoppningsvis innebär det ett uppsving för serien, då vår Benny i sin recension för Darksiders III kallade det irrelevant och understimulerande.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar