facebook_pixel
Nya The Sims 4-expansionen Island Living har utannonserats, släpps redan den 21 juni

Nya The Sims 4-expansionen Island Living har utannonserats, släpps redan den 21 juni

Jag vågar inte ens gissa på hur många expansioner och mindre tillägg The Sims 4 fått vid det här laget. Men uppenbarligen har man inte täckt alla levnadssituationer riktigt ännu, eftersom Maxis tog EA Play-presentationen i akt under helgen för att utannonsera nya expansionen Island Living!

Nedan ser du trailern, och här hittar du det fullständiga segmentet från EA Play, där man även pratar om andra nyheter, såsom två kommande “stuff packs” och ett samarbete med LGBTQ-vänliga It Gets Better Project.

Island Living (eller Paradisö på svenska) släpps redan om mindre än två veckor, den 21 juni, och kommer precis som namnet antyder låta dig bo på en ö. För första gången i seriens historia kommer man därför kunna vandra raka vägen ner i sjön, helt sömlöst (man kan till och med bygga ett hus i vattnet och hoppa i rakt från verandan) och delta i roliga strandaktiviteter som att köra vattenskoter, bygga sandslott och leka med delfiner.

Därtill introducerar även expansionen sjöjungfrur, både kvinnliga och manliga sådana (sjöpersoner?) och lite välbehövlig spänning i form av aktiva vulkaner – men om din bostad börjar brinna så kan du räkna med att få hjälp av dina grannar, som i den här expansionen ska vara ännu vänligare än normalt.

Här är debut- och lanseringstrailern för The Sims 4: Island Living.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar