facebook_pixel
Ny Apex Legends-hjälte har presenterats, nya säsongen inleds den 2 juli

Ny Apex Legends-hjälte har presenterats, nya säsongen inleds den 2 juli

Efter en otroligt imponerande lansering har populariteten för Respawn Entertainments battle royale-titel Apex Legends avtagit en smula, dels tack vare en första säsong som inte riktigt levde upp till vad vi normalt kan förvänta oss av den vassaste konkurrenten Fortnite. Men nu är det dags för återupprättelse!

Under EA Play-presentationen i helgen fick vi nämligen en god inblick i den omedelbara framtiden för Apex Legends. Säsong 2 inleds den 2 juli,och inkluderar det nya vapnet L-Star, som sägs vara så “fullständigt OP” att det enbart kommer göras tillgängligt via ordonnanspaket, och därför inte spawnas i själva spelvärlden.

Vidare kan vi även förvänta oss ett nytt rankat spelläge, buffar för existerande vapen såsom Moazambique, samt ett helt gäng nya skins för både hjältar och vapen, som faktiskt börjar se hyfsat unika ut vid det här laget.

Men den största nyheten är givetvis den nya spelbara hjälten Watson, som kommer introduceras i och med säsong 2. Nedan kan du se en liten illustrerad kortfilm om hennes bakgrund, och rent spelmässigt verkar hon bli en riktigt kreativ defensiv karaktär, då hon med stor frihet kan placera ut upp till 12 elektriska noder, som länkas samman för att bilda ett elektriskt stängsel som pingar hela motståndarlag om någon av dess medlemmar går igenom det. Watsons ultimata förmåga Interception Pylon är också en permanent struktur (även om den kan förstöras) som förgör inkommande luftanfall, granater och arc stars. Rejält användbart!

Här är den illustrerade kortfilmen om nya Apex Legends-hjälten Watson.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar