facebook_pixel
Nu börjas det: här är E3-trailern för nybyggarrollspelet Greedfall

Nu börjas det: här är E3-trailern för nybyggarrollspelet Greedfall

Nästa veckas tisdag, den 11 juni, inleds årets upplaga av E3-mässan i Los Angeles. Således är det hög tid för diverse E3-märkta trailers att nå ut på internet, och i vanlig ordning vill Focus Home Interactive vara ute lite tidigare än alla andra, för att fånga det inledande strålkastarljuset.

Således kan du kolla in E3-trailern för Greedfall här nedan. “Vadåförnåt?” kanske du säger nu, och med all rätt eftersom spelet inte gjort särskilt mycket väsen av sig. När spelet presenterades i början av 2017 kunde jag ändå inte undgå att känna viss entusiasm över konceptet; Greedfall utspelas nämligen under 1600-talet, och handlingen kretsar kring nybyggare på ön Greedfall, där en massa magiska kreatur gör vardagslivet svårt.

Greedfall utvecklas dock av Spiders, vilket inte inger särskilt stort förtroende (deras senaste spel The Technomancer fick blygsamma 50 procent i Jocke Kilmans recension). Men vem vet, kanske Greedfall äntligen blir det där spelet där allt går rätt för de goda fransmännen? Någon gång borde det ju hända, ändå.

Greedfall släpps i september via Steam. Här är E3-trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar