facebook_pixel
Moto GP 19 är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Moto GP 19 är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Låt mig berätta om den senaste gången jag grät: det var i söndags, direkt efter att Danilo Petrucci korsat mållinjen i italienska Mugello, vilket innebar att han tog sin allra första Moto GP-seger i sitt hemmalopp. Petrucci är en kille som det är omöjligt att inte gilla, och han är inte rädd för att visa känslor.

Lägg till det faktum att narrativet under den pågående säsongen varit att han förmodligen kommer gå miste om sin fabriks-Ducati nästa år till förmån för Jack Miller (något som jag själv också trott stenhårt på fram tills nu) och den här klockrena prestationen, med en dubbelomkörning på sista varvet som involverade seriens två bästa förare just nu, gjorde att något verkligen förlöstes inom mig, och rann ut ur ögonen och längs kinderna.

Därför kan man gott påstå att lanseringen av det officiella Moto GP-spelet är perfekt tajmad. Det är ute via Steam i detta nu, kostar 50 euro och inkluderar nyheter som “historiska utmaningar”, där man får återuppleva klassiska ögonblick tillsammans med 50 legendariska förare och 35 officiella, klassiska motorcyklar på tre nya klassiska banor, närmare bestämt Laguna Seca, Donington och 2015-konfigurationen av Circuit de Barcelona-Catalunya.

Utvecklarna Milestone skryter också med det nya AI-systemet A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent) som ger förarna “extremt realistiska” beteenden, och så har man också introducerat den helt nya eldrivna klassen Mote E.

Här är lanseringstrailern för Moto GP 19.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar