facebook_pixel
Minecraft: Story Mode tas ner från alla onlinebutiker den 25 juni

Minecraft: Story Mode tas ner från alla onlinebutiker den 25 juni

Det här är ovanligt. Återstoden av Telltale Games-katalogen försvann från GOG redan förra veckan, men om man redan äger spelen så kan man fortfarande komma åt programfilerna. Så verkar dock inte vara fallet med Minecraft: Story Mode säsong 1 och 2, då språket i den här utannonseringen är väldigt bryskt.

– Å utgivarens vägnar kommer Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Series, säsong 1 och 2, inte längre stödas den 25 juni, 2019. Om du har inhandlat dessa säsonger, se till att ladda ner alla återstående episoder innan tjänsten stängs ner i juni.

Med andra ord verkar det som att du inte längre kommer kunna ladda ner episoderna överhuvudtaget, oavsett om du betalat för dem eller inte. Det här är riktigt ovanligt i spelsammanhang, då till och med licensbaserade Steam-spel i regel går att ladda ner bara man har dem i biblioteket, oavsett om de säljs eller ej.

Nu har jag aldrig spelat Minecraft: Story Mode, men jag antar att de bygger på en en onlineservice som måste fungera för att spelet ska vara spelbart? Annars framstår det här agerandet som rejält överdrivet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar