facebook_pixel
Mera Vampire: The Masquerade – Coteries of New York släpps i höst!

Mera Vampire: The Masquerade – Coteries of New York släpps i höst!

Utöver rollspelet Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 utvecklas även flera andra Vampire: The Masquerade-spel just nu. The Council-studion Big Bad Wolf sitter och filar på sin egna tolkning, och nu har även Draw Distance utannonserat sitt Vampire: The Masquerade – Coteries of New York!

Nedan hittar du debut-teasern, och spelet har även en fullfjädrad Steam-sida redan nu, tillsammans med ett planerat lanseringsfönster för fjärde kvartalet 2019.

Av den tillgängliga informationen att döma så rör det sig om ett äventyrsspel i Telltale-stil, där spelmekaniken får göra plats för en “unik, stämningsfull, handlingsdriven enspelar-upplevelse”, som utspelas i ett “rikt, fullt licenserat, globalt igenkännbart universum baserat på Vampire: The Masquerade 5th Edition”.

Vidare utlovas vi också valbara spelarkaraktärer från flera olika klaner, och de kommer ha “unika krafter, olika etiska filosofier och olika dialograder”. Spelet kommer också ha “högt omspelningsvärde” med “flera olika slut”.

Här är debuttrailern för Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar