facebook_pixel
Life is Strange-utvecklarnas Twin Mirror försenas, blir Epic Games Store-exklusivt

Life is Strange-utvecklarnas Twin Mirror försenas, blir Epic Games Store-exklusivt

E3 har kommit och gått. Vissa tidigare utannonserade titlar bubblade upp till ytan igen medan andra inte gjorde det, och en av dem var Twin Mirror, det nya spelet av Life is Strange-utvecklarna och Bandai Namco, som premiärvisades förra sommaren och fick en ny trailer i höstas.

“Vadan detta?” frågar sig kanske vänner av ordning, och nu har vi fått svaret; i en pressrelease har nämligen Dontnod utannonserat ett nytt samarbete med Epic Games (Bandai Namco kommer fortfarande ta hand om konsolversionerna) som innebär att spelet blir exklusivt i ett år för Epic Games Store, och samtidigt försenas till 2020 för att dra nytta av de utökade resurserna.

Dontnod har också tagit över de kompletta rättigheterna för Twin Mirror som varumärke, och utöver Epic Games har man också inlett ett samarbete med Monaco-baserade Shibuya Productions, som kommer bidra med “transmedia-expertis”, vilket kanske innebär att Twin Mirror sprider dess vingar till andra underhållningsformer.

Här är förra höstens gameplay-trailer för Twin Mirror.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar