facebook_pixel
Kolla in över 20 nya spelminuter från The Outer Worlds

Kolla in över 20 nya spelminuter från The Outer Worlds

I slutet av fjolåret utannonserades The Outer Worlds, till spelvärldens kollektiva förtjusning. Tonen blev dock något mindre positiv när det avslöjades att Obsidians nya förstapersonsrollspel blir tidsexklusivt för Epic Games Store i ett år, men hej, det är något man får ta med lovande titlar som dessa!

Årets E3-mässa har kommit och gått, och i och med den fick vi en ny trailer för The Outer Worlds, som avslöjade att spelet släpps nu i höst, den 25 oktober. Därtill tog också Obsidan tillfället i akt och belägrade en panelscen, där man visade upp över 20 nya spelminuter.

Tyvärr är ljud-mixen i klippet nedan minst sagt obalanserad (vilket gjorde att jag hade svårt att höra vad som sades medan jag åt kvällsmat samtidigt som jag blängde på tv:n) men vi får ändå en rejäl bit av spelet som demonstrerar en av städerna, hur man kan byta lojalitet mellan de olika organisationerna, och manipulera karaktärer genom att skrämma eller charmera dem. Vi får även exempel på spelets stridsmekanik som låter dig sikta in dig på individuella kroppsdelar, utan att det samtidigt framstår som en kopia av Fallouts VATS-system.

Här är den nya gameplaydemon för The Outer Worlds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar