facebook_pixel
Kolla in ny storytrailer för kommande Monster Hunter: World-expansionen

Kolla in ny storytrailer för kommande Monster Hunter: World-expansionen

I december introducerades vi för den nya Monster Hunter: World-expansionen Iceborne och The Witcher-Geralts gästspel, som slutligen nådde oss pc-spelare i maj, hela tre månader efter konsolversionerna för att Capcom är konstiga. Och nu har vi fått en ny, enormt mysig storytrailer för Iceborne!

Tyvärr verkar det som att den beklagliga eftersläpningen med innehållet kommer fortsätta (varför Capcom?) eftersom Iceborne släpps den 6 september till konsoler, och först “i vinter” till pc och Steam. Det här blir ändå (förhoppningsvis) inte en fullt lika stor lucka som mellan konsol- och pc-releaserna av originalspelet (januari 2018 till konsoler, augusti 2018 till pc) så måhända Capcom långsamt hasar sig åt rätt håll i det här ärendet, i alla fall.

Här är den nya storytrailern för Monster Hunter: World.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar