facebook_pixel
Keanu Reeves bor i ditt huvud i Cyberpunk 2077, och han kan dyka upp när som helst

Keanu Reeves bor i ditt huvud i Cyberpunk 2077, och han kan dyka upp när som helst

I måndags kollade vi in E3-trailern för The Witcher-utvecklarnas nya rollspel Cyberpunk 2077, och klappade ivrigt över inkluderingen av John Wick-stjärnan Keanu Reeves. Vänner av logik räknade nog med att Keanu Reeves gästspel kommer vara kortvarigt, men nu har vi fått tecken på raka motsatsen!

Våra internationella kollegor berättar nämligen att Keanu Reeves spelar Jonny Silverland, en väletablerad frihetskämpe i det ursprungliga penna-och-papper-rollspelet som agerar grund för Cyberpunk 2077.

Därtill säger också Pawel Sasko, lead quest designer för Cyberpunk 2077, att Johnny Silverhand är ett “digitalt spöke”, som installerats i spelarens huvud genom ett datachipp. Exakt varför får vi inte reda på, men Pawel Sasko säger att anledningen kommer avslöjas “ganska nära slutet av spelet”.

Johnny Silverhand verkar dock vara med från början av äventyret, då han kommenterar spelarens val redan under karaktärsskaparprocessen, där han syrligt konstaterar att “ingen bryr sig ett skit om hur du ser ut”. Med andra ord kan vi nog förvänta oss väldigt, väldigt mycket Keanu!

Cyberpunk 2077 släpps den 16 april 2020. Här är E3-trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar