facebook_pixel
Journey har släppts via Epic Games Store, kolla in lanseringstrailern

Journey har släppts via Epic Games Store, kolla in lanseringstrailern

Epic Mega Sale pågår fortfarande, och når slutstation nästa torsdag. Detta betyder att den tidigare Playstation-exklusiva kultklassikern Journey säljs för blott 5 euro (5 euro!) just nu, och du kan kolla in gårdagens lanseringstrailer här nedan. Det här spelet ser fortfarande ganska strålande ut!

Journey släpptes, för dig som bott under en sten de senaste tio åren, ursprungligen till Playstation 3 under 2012, och hyllades sönder och samman för dess magiska stämning och sömlösa co-op-mekanik. Spelet är inte särskilt långt, märk väl, men enligt diverse förståsigpåare (själv har jag aldrig spelat Journey) är upplevelsen fortfarande något i hästväg. Det ordinarie priset för Journey är 15 euro, och träder i kraft nästa torsdag.

Här är lanseringstrailern för pc-versionen av Journey.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar