facebook_pixel
John Romeros nya strategispel är Empire of Sin, kolla in debuttrailern!

John Romeros nya strategispel är Empire of Sin, kolla in debuttrailern!

I april skrev vi om det nya samarbetet mellan Paradox Interactive och Romero Games, studion som grundades av paret Romero, bestående av Doom-designern John och hans duktigt spelmeriterade fru Brenda. Och nu har det nya spelet avslöjats, och det visade sig vara rätt otippat!

Nedan ser du således debuttrailern för Empire of Sin, och spelet har också en fullfjädrad produktsida på Steam, där vi också får reda på att spelet planeras släppas nästa vår. Empire of Sin beskrivs som “ett karaktärsdrivet strategispel som utspelas i 1920-talets Chicago”, där spelaren placeras mitt i den undre världen under den amerikanska förbudstiden. Således är stor- och småskaliga brott på agendan, först och främst relaterade till alkoholsmuggling och diverse gangsterklassiskt “beskydd” av stadens övriga verksamheter.

Här är debuttrailern för Empire of Sin.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar