facebook_pixel
John Romeros inofficiella Doom-uppföljare Sigil är ute nu

John Romeros inofficiella Doom-uppföljare Sigil är ute nu

Vi har följt John Romeros Sigil på nära håll ett bra tag nu och efter flera förseningar har den inofficiella Doom-uppföljningen äntligen släppts.

Sigil är designat att vara en femte episod till Doom och fortsätter direkt efter fjärde episoden Thy Flesh Consumed. Romero säger att han designat banorna så att de ska kännas som en naturlig fortsättning istället för en modern nytolkning. Alltså innehåller det samma vapen och fiender, men helt nya nivåer.

Megawaden (som Doom-moddar kallas, era snorvalpar) finns att ladda ner helt gratis på Romeros hemsida. Där kan du också köpa soundtracket komponerat av multiinstrumentalisten Buckethead för €6.66. Det finns även t-shirts och fysiska utgåvor om du verkligen till stödja John Romeros hobbymoddande.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar