facebook_pixel
Insurgency: Sandstorm har fått ny uppdatering, är gratis att provspela i helgen via Steam

Insurgency: Sandstorm har fått ny uppdatering, är gratis att provspela i helgen via Steam

New World Interactives online-fps Insurgency: Sandstorm lanserades i slutet av fjolåret och är mycket omtyckt. Ett “mestadels positivt” omdöme (både under den senaste tiden och totalt sett) bland användarna på Steam talar sitt tydliga språk, och nu kan du provspela titeln helt gratis!

En gratishelg har nämligen dragit igång (avslutas på måndag) och därtill har spelet också fått en stor uppdatering som bland annat lägger till en remake av den klassiska inomhusfokuserade Insurgency-kartan Ministry, nya vapen, nya vapenuppgraderingar och ett zombie-inspirerat spelläge kallat för Frenzy. New World Interactive försäkrar oss också om att “mycket mer gratisinnehåll planeras för resten av detta år och 2020, inklusive moddstöd, nya spellägen, kartor, vapen och mer”. Du kan kolla in spelets vägkarta för mer information.

Här är en trailer för Insurgency: Sandstorms gratishelg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar