facebook_pixel
Här är de första spelsekvenserna från Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Här är de första spelsekvenserna från Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 avtäcktes tidigare i år, och vi har skrivit om det ett antal gånger, främst då vi gått igenom de spelbara klanerna. För ett litet tag sedan avslöjades den femte och sista spelbara klanen Malkavian och nu, i samband med E3, har vi fått de allra första spelsekvenserna!

Du hittar både en en kortare och en längre trailer här nedan, och under den längre tas vi med på en quest där vi försöker hitta tunnblodaren Slug. Vi får uppdraget av en dam som verkar äga nattklubben Atrium, och efter att ha pratat med Nosferatu-klanen bär färden ner i underjorden, där Slug gömmer sig bland de hemlösa.

Efter en kort och intensiv jakt får vi slutligen tag i Slug, varpå ett klassiskt och väldigt mumsigt dialoggränssnitt tar vid, genom vilket vi kan lösa situationen på en rad olika sätt. Ah, rollspel!

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 släpps tidigt nästa år. Här är de nya trailrarna.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar