facebook_pixel
Här är de 10 blodigaste morden i nya Total War: Three Kingdoms-dlc:t

Här är de 10 blodigaste morden i nya Total War: Three Kingdoms-dlc:t

Vem älskar inte topp 10-listor? Alla älskar topp 10-listor! I alla fall om man tror på internets utveckling under de senaste tio åren, och nu har Sega och Creative Assembly också valt att följa strömmen genom att marknadsföra det nya Total War: Three Kingdoms-dlc:t med dess 10 blodigaste mord!

Sist vi skrev om Reign of Blood hade materialet ännu ingen prislapp, men eftersom det är ute nu är det en lätt sak att lista ut att det kostar 3 euro via Steam. Som synes i klippet bjuds det på en lång rad nya och brutala animationer, och gott om avhuggna huvuden och diverse lemmar. För mig, som aldrig spelat ett Total War, framstår det hela som rejält imponerande då animationerna kunde platsa i vilken AAA-slasher som helst!

Här är de 10 blodigaste morden i Reign of Blood.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar