facebook_pixel
Ghostwire: Tokyo vann E3 med Ikumi Nakamuras strålande presentation!

Ghostwire: Tokyo vann E3 med Ikumi Nakamuras strålande presentation!

E3 handlar om spel. Oftast. Ibland handlar det även om människor, oftast stelopererade pr-plyten som levererar sina repliker med kirurgisk precision, men ibland får vi också människor som Ikumi Nakamura, creative director för Ghostwire: Tokyo, och världen framstår omedelbart som en ljusare plats.

Ghostwire: Tokyo beskrivs som ett “nytt actionäventyr” som kommer bryta av från suvival horror-traditionen hos The Evil Within-utvecklarna Tango Gameworks, studion som Capcom-legendaren och Resident Evil 4-regissören Shinji Mikami grundade 2010. Men det känns ärligt talat rätt sekundärt i sammanhanget, dels på grund av den intetsägande trailern (det enda vi egentligen kan utläsa av den är att spelet handlar om ett Tokyo belägrat av spöklika väsen) men främst tack vare Ikumi Nakamuras strålande scennärvaro, då hon snubblar sig fram på knackig engelska, kläcker dåliga skämt och sprider japansk entusiasm rakt från hjärtat.

Ghostwire: Tokyo-segmentet inleds 20 minuter in i Bethedas arkiverade livestream här nedan, och du kan också se trailern skilt för sig om du föredrar det, men i så fall är du nog tyvärr lite, lite galen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar