facebook_pixel
Final Fantasy VII Remake har fått ny trailer, släpps “först” till Playstation 4 nästa år

Final Fantasy VII Remake har fått ny trailer, släpps “först” till Playstation 4 nästa år

För en månad sedan fick vi oväntade livstecken från Final Fantasy VII Remake, och löften om ytterligare information under E3. Sagt och gjort; under nattens presentation gläntade Square Enix på dörren rejält, och bjöd på faktiska stridssekvenser från spelet, och till och med ett lanseringsdatum!

Spelet kommer dock lanseras “först” till Playstation 4 den 3 mars nästa år, men eftersom Final Fantasy XV också dröjde rejält till pc:n (den 29 november 2016 till konsoler, till pc den 6 mars 2018) kan vi nog förvänta oss att mönstret upprepas, om än förhoppningsvis med ett betydligt kortare mellanrum den här gången.

Hur som helst: den nya trailern för Final Fantasy VII Remake kan beskådas här nedan (eller så kan du kolla in det kompletta segmentet under Square Enix-showen, där spelet är det allra första numret) och de klassiska turordningsbaserade striderna har fått stryka på foten till förmån för ett betydligt rappare och mer Final Fantasy XV-doftande system, även om man fortfarande kan dela ut specifika order och använda föremål genom att gå in i rejäl slow-motion och bläddra genom de klassiska menyerna. Snyggt och roligt ser det ut, i alla fall!

Och jo, utifall du trodde annat så kommer Final Fantasy VII Remake fortfarande släppas i episoder.

Här är den nya E3-trailern för Final Fantasy VII Remake.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar