facebook_pixel
Fallout 76-väskorna har äntligen börjat dyka upp

Fallout 76-väskorna har äntligen börjat dyka upp

Av alla besvär som följt lanseringen av Fallout 76 är tygväskorna nog den mest skrattretande. Efter att ha sålt spelets Power Armor Edition med bilder på en läcker tygväska upptäckte köparna snabbt att det i själva verket rörde sig om en betydligt mindre lyxig nylonväska.

Bethesda lovade till slut att kompensera de som var missnöjda – vilket ledde till att de av misstag läckte flera användares kunduppgifter. Att Fallout 76 sedan inte var speciellt bra hjälpte knappast saken.

Nu har Bethesda tydligen lyckats göra något rätt i hela den här soppan, då de första ersättningsväskorna har dykt upp. På Twitter visade användaren mooncrests upp sin nyanlända väska tillsammans med originalet, och det är en rejäl förbättring.

Även på Reddit har det skrivit om att folk till slut fått sina väskor. Tyvärr verkar det inte som att Bethesda kan luta sig tillbaka och invänta tacksamhetsstormar riktigt ännu, då flera rapporterat att även de nya väskorna är långt från perfekta. Tydligen ska materialet vara väldigt lätt att skrynkla, medan dragkedjan är av låg kvalitet.

Detta till trots så kan vi nog äntligen stryka ett streck under väskgate och invänta nästa Fallout 76-kontrovers i lugn ro.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar