facebook_pixel
Epic Games Store kommer skänka bort ett spel i veckan till slutet av året

Epic Games Store kommer skänka bort ett spel i veckan till slutet av året

I skrivande stund har jag 21 spel på mitt Epic Games Store-konto. Och eftersom tre av dem är spel som jag recenserat (nu senast Observation) och två av dem är free-to-play, innebär detta att Epic Gams gett oss 15 gratisspel hittills i år. Och väldigt många fler kommer det bli!

Under E3 meddelade nämligen Epic Games, nästan i skymundan, att man kommer förlänga “ett gratisspel varje vecka istället för varannan”-strategin (som ursprungligen enbart skulle vara under Epic Mega Sale) till resten av året, vilket alltså i runda slängar innebär att vi kan förvänta oss ytterligare ett 30-tal gratistitlar under återstoden av 2019. Det är ganska mycket, och förmodligen mer än vad någon vettig människa har tid att spela!

Epic Games har också släppt en trailer där man listar en lång rad kända och tidigare okända Epic-exklusiviteter (antar vi, även om videon undgår att detaljera de exakta avtalen för varje spel). Bland nyheterna, åtminstone om jag vågar lite på mitt eget minne, hittar vi Shenmue 3, Untitled Goose Game, Griftlands, Phantom Brigade, Atomicrops, What the Golf, The Soujourn, Chivalry 2 samt sist men inte minst, Auto Chess.

Här är E3-trailern för Epic Games Store.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar