facebook_pixel
Doom Eternals E3-trailer har återskapats i Doom 2!

Doom Eternals E3-trailer har återskapats i Doom 2!

Ibland är internet ganska okej. Som nu; Youtube-användaren Szczebrzeszyniarz Brzeczyszczyczmoszyski (jo, jag var tvungen att kopiera det där) har nämligen återskapat E3-trailern för Doom Eternal i gamla goda Doom 2, och resultatet är stundtals obegripligt träffsäkert. Mycket imponerande!

Nedan hittar du två klipp. Det första visar Doom Eternal i Doom 2-trailern rakt av, medan det andra bjuder på en direkt sida-vid-sida-jämförelse som verkligen demonstrerar Szczebrzeszyniarz Brzeczyszczyczmoszyskis öga för detaljer. Om du någonsin spelat Doom 2 torde det vara hyfsat uppenbart att Szczebrzeszyniarz har lagt till en hel del nytt, i det här fallet ny kod, flera fanskapade WADs och ett gäng olika moddar.

Doom Eternal släpps den 22 november, så du hinner nog återbesöka Doom 2 innan dess!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar