facebook_pixel
Diablo-doftande Darksiders Genesis har utannonserats, kolla in första trailern!

Diablo-doftande Darksiders Genesis har utannonserats, kolla in första trailern!

Förra helgen (och veckan innan dess) skrev vi om att ett nytt Darksiders-spel eventuellt kommer avslöjas under E3. Det visade sig att vi delvis hade rätt: E3-mässan inleds först på tisdag, men Darksiders Genesis har avslöjats redan nu, med hjälp av både en debuttrailer och en produktsida på Steam!

Precis som utlovat medför Darksiders Genesis en “ny fräsch riktning”, i det här fallet ett till synes väldigt Diablo-doftande co-up-upplägg med de apokalyptiska ryttarna Strife och War (även om man också kommer kunna spela solo) med top-down-kamera, istället för de tidigare spelens The Legend of Zelda-inspirerade design.

För utvecklingen står Battle Chasers: Nightwar-utvecklarna Airship Syndicate, och uppenbarligen har man redan jobbat med den här titeln i största hemlighet ett bra tag, eftersom lanseringen är planerad redan för senare i år.

Här är debuttrailern för Darksiders Genesis.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar