facebook_pixel
Destroy All Humans-remaken har avslöjats, debuttrailern får draghjälp av Rammstein!

Destroy All Humans-remaken har avslöjats, debuttrailern får draghjälp av Rammstein!

Det är roligt när rykten stämmer. Förrförra veckan rapporterade vi om att både nya Darksiders– och Destroy All Humans-spel eventuellt kommer avslöjas under E3, och det visade sig stämma i bägge fallen; tidigare idag kollade vi in Darksiders Genesis, och nu får vi bekanta oss med Destroy All Humans!

Spelet, som är en remake av det kultklassiska Pandemic Studios-utvecklade originalet från 2005, bär kort och gott titeln Destroy All Humans, och det har välsignats med både en produktsida på Steam och en debuttrailer som du kan se här nedan, där vi får reda på att utvecklingen den här gången hanteras av Giana Sisters: Twisted Dreams-studion Black Forest Games (eftersom att Pandemic Studios inte längre finns, sorgligt nog).

Till tonerna av Rammsteins gamla slagdänga Ich Will (jo, på allvar!) röjer utomjordingen Crypto-137 upp i en idyllisk 50-tals-tolkning av USA, där diners samsas med förortsbebyggelse, drive-in-biografer och dansanta militärbefälhavare. Allt sammantaget förmodligen den mest sevärda trailern du kommer vila dina ögon på idag!

Destroy All Humans släpps någon gång under 2020. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar