facebook_pixel
Deathloop är det nya spelet av Dishonored-utvecklarna, kolla in E3-debuten!

Deathloop är det nya spelet av Dishonored-utvecklarna, kolla in E3-debuten!

För mig handlar E3 först och främst om otippade avslöjanden. Som den här; under Bethesdas E3-presentation avtäcktes Dishonored-utvecklarna Arkane Studios helt nya titel Deathloop, ett actionspel i förstaperson (inte ett fps, märk väl!) där två yrkesmördare fastnat i en prekär tidsloop.

Ett högintressant koncept, onekligen, speciellt eftersom vi inte fått någon egentlig information utöver den filmiska debuttrailern här nedan, så det är svårt att sia kring hur det hela kommer fungera rent spelmekaniskt. Klar sak är i alla fall att Deathloop utspelas i en värld kallad för Black Reef, och vi kommer kunna ta oss an alla situationer “hur vi vill”, vilket onekligen låter väldigt mycket som den flexibla designen i Dishonored och Prey. Vi får också reda på att den kvinnliga yrkesmördaren vill “skydda cykeln”, medan den manliga försöker “bryta den”.

Deathloop har ännu inget lanseringsdatum. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar