facebook_pixel
Darksiders 3-utvecklarnas Remnant: From the Ashes visar upp sig i ny trailer

Darksiders 3-utvecklarnas Remnant: From the Ashes visar upp sig i ny trailer

Vi lever i en post-E3-värld, och spelbranschen har så småningom tagit sig upp på fötter igen. Förra sommaren avslöjade Darksiders 3-utvecklarna Gunfire Games och Perfect World Entertainment den nya co-op-skjutaren Remnant: From the Ashes, och nu har vi fått en ny stämningsfull trailer!

Remnant: From the Ashes beskrivs som ett fartfyllt co-op-actionspel, men det är inte direkt något som märks i den nya trailern, då den fokuserar på mysiga postapokalyptiska miljöer, och dess till synes fredliga invånare (i alla fall tills Bärtil och hans busiga vänner kopplar upp sig och börjar spotta ur sig osakligheter via Discord). Remnant: From the Ashes släpps den 20 augusti via Steam, och du kan just nu förhandsköpa titeln för 40 euro.

Här är den nya trailern för Remnant: From the Ashes.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar