facebook_pixel
Dark Souls-doftande The Surge 2 har fått lanseringsdatum!

Dark Souls-doftande The Surge 2 har fått lanseringsdatum!

Våren 2017 släpptes The Surge, ett väldigt Dark Souls-doftande sci-fi-actionrollspel av de ursprungliga Lords of the Fallen-utvecklarna Deck 13. Jocke Kilman nöjde sig dock med att dela ut betyget 67 procent i vår recension och efterlyste mer fingertoppskänsla i framtiden. Andra gången gillt?

The Surge 2 utannonserades nämligen för drygt 16 månader sedan, och via Steam har man nu meddelat att spelet släpps den 24 september. Man kan också förhandsboka spelet från och med nu (man ska inte förhandsboka spel) vilket ger tillgång till dlc-paketet URBN Gear Pack, som innehåller en fullständig rustning, två vapen, en drönare, en modul och en “bonusikon för onlinemeddelanden” (hurra?).

Här en gameplay-trailer för The Surge 2 från förra sommaren.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar