facebook_pixel
Cyberpunk 2077 släpps den 16 april, Keanu Reeves gästspelar!

Cyberpunk 2077 släpps den 16 april, Keanu Reeves gästspelar!

Microsofts E3-presentation visade sig, i mitt tycke, vara något av en besvikelse. Inget Fable 4 och inget gameplay från Halo Infinite, men där Microsoft själva misslyckades med att leverera steg The Witcher-utvecklarna CD Projekt Red fram, för att ge oss ett efterlängtat lanseringsdatum för Cyberpunk 2077.

Eller snarare: CD Projekt Red anlitade ingen mindre än John Wick-stjärnan Keanu Reeves för att leverera de goda nyheterna, på sedvanligt supercharmigt och godhjärtat Keanu Reeves-manér.

Cyberpunk 2077 släpps den 16 april 2020, och Keanu Reeves kommer också gästspela i själva spelet, i form av en Keanu Reeves-doftande npc (Johnny Mnemonic med mer attityd och skägg?) som dök upp under de sista sekunderna av den nya E3-trailern som du kan se här nedan. Hajp? Hajp!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar