facebook_pixel
Co-op-spelet Barotrauma är ute i early access nu, kolla in nya trailern!

Co-op-spelet Barotrauma är ute i early access nu, kolla in nya trailern!

Vi har skrivit om det finskutvecklade och kooperativa ubåtsspelet Barotrauma flera gånger tidigare, både i samband med debuttrailern och när Jocke Kilman testade spelet i egen hög person, och beskrev det som “ytterst lovande”. Nu är spelet ute i early access via Steam, och du kan kolla in en ny trailer nedan!

Användaromdömet är hittills “mestadels positivt” baserat på 180 recensioner, och någon som sannolikt drar ner snittet en smula är vår egen Tveskägg (om han nu skulle ta sig tid att recensera spel på Steam, vilket han inte gör eftersom han är en mycket upptagen man) då hans Twitch-stream från i tisdags mestadels kretsade kring frustration. Men ändå, konceptet är och förblir högintressant, och eftersom Barotrauma planeras hållas kvar i early access ända till i höst så finns det ännu gott om tid att slipa på användarvänligheten.

Här är den nya trailern för Barotrauma.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar