facebook_pixel
Årets E3-demo för Cyberpunk 2077 kommer göras publik i slutet av augusti

Årets E3-demo för Cyberpunk 2077 kommer göras publik i slutet av augusti

Under fjolårets E3-mässa begick The Witcher-utvecklarna CD Projekt Reds Cyberpunk 2077 gameplay-premiär bakom lyckta dörrar. Demon gjordes sedan publik i slutet av augusti, och nu har vi fått reda på att exakt samma tidsfönster gäller för den publika premiären av årets gameplay-demo.

Detta har Marcin Momot, global community lead hos CD Projekt Red, låtit meddela via Twitter, och han pekar ut PAX West (som ordnas i Seattle mellan den 30 augusti och den 2 september) som det exakta tillfället.

Personligen tyckte jag fjolårets E3-demo för Cybeprunk 2077 var en av de mest imponerande jag sett på evigheter, men snacket kring årets demonstration har inte varit fullt lika positivt, då bland annat Rock Paper Shotgun har utpekat stereotypa karaktärer och bristfälliga eldstrider. Men hej, Keanu Reeves är ju med under i princip hela spelet, så utgångsläget kunde vara bra mycket sämre!

Cyberpunk 2077 släpps den 16 april 2020. Här är Marcin Momots tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar