facebook_pixel
Actionfyllda My Friend Pedro släpps den 20 juni, kolla in nya trailern

Actionfyllda My Friend Pedro släpps den 20 juni, kolla in nya trailern

I mars bubblade Deadtoast Entertainments ultraakrobatiska actionspel My Friend Pedro upp till ytan igen efter en lång tids tystnad. Redan hösten 2016 bekantade vi oss med spelet för första gången, men nu är det äntligen så gott som klart, och kommer rulla ut via Steam nästnästa torsdag, den 20 juni.

Som en del av det här efterlängtade, spikade beskedet har man även släppt en ny trailer, där en kille som kanske heter Pedro ränner omkring på ett tåg (hajptåget, fattar ni?) och dödar alla tungt beväpnade passagerare.

Det är väldigt mycket slow motion och snurrande i luften, och i slutet av klippet visar det sig att en stor banan även den kollat på trailern, vilket får mig att tro att det här spelet kanske inte är så rättframt som det verkar?

Här är den nya trailern för My Friend Pedro.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar