facebook_pixel
47:an i New York – kolla in trailern för nya Hitman 2-kartan!

47:an i New York – kolla in trailern för nya Hitman 2-kartan!

Jag vet inte med er, men personligen upplever jag att Hitman 2 (recension) varit mindre omtalat än Hitman, som ett direkt resultat av övergången från den säsongsbaserade modellen till vanlig fullprisrelease. Nu har det emellertid äntligen blivit dags för en helt ny fullfjädrad Hitman 2-karta!

Du kan kolla in trailern för The Bank här nedan, en karta som kretsar kring, du gissade det, en hyperavancerad och välbevakad bank i New York, där 47:an får uppdraget att eliminera bankchefen Athena Savalas.

The Bank görs tillgänglig idag, den 25 juni, för ägare av expansion pass, silver edition eller gold edition (åh, älskar ni inte moderna spel och deras myriader av olika utgåvor?) och i vanlig ordning kan vi även förvänta oss en rad mindre kontrakt, nya utmaningar, nya saker att låsa upp och nya achievements.

Här är trailern för The Bank i Hitman 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar