facebook_pixel
Vermintide 2: Winds of Magic släpps i augusti, kolla in nya filmiska trailern!

Vermintide 2: Winds of Magic släpps i augusti, kolla in nya filmiska trailern!

Den 1 mars presenterades vi för den nya Warhammer: Vermintide 2-expansionen Winds of Magic, och av allt att döma kommer den bli betydligt intressantare än ett genomsnittligt tillägg – istället för att bara ge co-op-röjaren ett gäng nya kartor vill svenska Fatshark genomföra grundligare förändringar!

I centrum hittar vi ett nytt system som kallas för “weaves”, och det kommer ta existerande kartor, remixa dem (exempelvis genom att spela kartan baklänges), lägga till Unreal Tournament-doftande mutationer (små justeringar av de grundläggande reglerna) och unika uppdragsmål, vilket torde utöka livslängden. Expansionen introducerar också Beastmen, som beskrivs som “den tuffaste fraktionen våra hjältar någonsin mött”.

Nu har Fatshark också avslöjat att Winds of Magic kommer släppas via Steam någon gång i augusti, och nyheterna till ära har man även gett oss en ny filmisk trailer. Bestialiskt!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar