facebook_pixel
Until Dawn-utvecklarnas Man of Medan har fått realeasedatum och ny trailer

Until Dawn-utvecklarnas Man of Medan har fått realeasedatum och ny trailer

2015 släpptes det filmiska skräckspelet Until Dawn exklusivt till Playstation 4, och även om jag aldrig spelat det själv (istället har jag sett en komplett genomspelning på internet) vågar jag påstå att det var mycket lyckat, och träffade den eftersökta tonårs-slasher-tonen mitt i prick.

Until Dawn utvecklades av Supermassive Games, och nu är studions nästa spel snart här; Man of Medan släpps den 30 augusti, och är den första titeln i Supermassive Games nya skräckbetonade antologiserie The Dark Pictures. Således kan vi förvänta oss en kort upplevelse (drygt tre timmar enligt våra internationella kollegor) men eftersom de flesta skräckspel (i mitt tycke) är för långa för deras eget bästa är det förmodligen bara positivt.

Du kan läsa mer om Man of Medan på den officiella hemsidan. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar