facebook_pixel
Ubisofts piratspel Skull and Bones försenas igen, hoppar över E3

Ubisofts piratspel Skull and Bones försenas igen, hoppar över E3

Under E3 2017 presenterades Skull and Bones, ett nytt piratspel av Ubisoft Singapore, som ämnade ta skeppstridsmekaniken från Assassin’s Creed-spelen och utöka den till ett fullfjädrat spel. Förra våren försenades dock spelet till affärsåret 2018-2019, och nu har det hänt igen!

Återigen har uppgifterna framgått i en rapport över affärsåret 2018-2019, där Ubisoft säger att Skull and Bones numera kommer släppas någon gång efter affärsåret 2019-2020, det vill säga nästa april som allra tidigast. Inga exaktare datum än så finns för tillfället, ej heller för kommande betatester, och spelet kommer inte dyka upp under Ubisofts presskonferens i samband med nästa månads E3-mässa i Los Angeles.

Här är en tweet och en liten video om förseningen av Skull and Bones.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar