facebook_pixel
Ubisoft verkar förbereda Origin Access-doftande prenumerationstjänst

Ubisoft verkar förbereda Origin Access-doftande prenumerationstjänst

Det är fullt förståeligt att det är svårt att hålla läckor borta när det handlar om samarbeten med utomstående partners. Men läckor inifrån de egna leden borde man kanske kunna hålla koll på, speciellt när det handlar om innehållet och informationen som sprids via de helt egna onlineplattformarna?

Men tydligen är det inte fullt så enkelt, något som Microsoft demonstrerade under gårdagen med Fable 4-läckan på Mixer, och som Ubisoft nu också lyft fram genom att glänta på dörren till något som låter som en helt ny prenumerationstjänst; enligt en användare på Resetera dök nämligen något som kallas för Ubisoft Pass Premium upp hos Ubisoft Store under helgen, och VG247 rapporterar också att en kategori för prenumerationer fanns kvar hos butiken, även efter att den ursprungliga bilden hade tagits ner.

Ubisoft Pass Premium låter onekligen som Ubisofts svar på Electronic Arts Origin Access-tjänst, som bjuder på ett bibliotek bestående av nya och gamla spel i utbyte mot en fast månadskostnad. Ubisoft presskonferens under E3 kommer ordnas den 10 juni, så vi räknar med en fullständig presentation av Ubisoft Pass Premium senast då.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar