facebook_pixel
Ubisoft skänker bort Steep via Uplay just nu

Ubisoft skänker bort Steep via Uplay just nu

I slutet av 2016 släpptes Ubisofts vintriga extremsportspel Steep, och undertecknad recenserade det för den här publikationens räkning. Särskilt imponerad var jag dock inte, då den bråkiga kontrollen och det enformiga upplägget förtog stora delar av den riktigt, riktigt vackra spelvärlden.

Sedan dess har Ubisoft fortsatt arbeta på Steep (bland annat lär man ha justerat kontrollerna redan i början av 2017, men jag har faktiskt inte provat spelet sedan jag recenserade det), så det är sannolikt något helt annat idag än det var då. Och nu är det dessutom helt gratis att plocka på sig via Uplay, och om du gör så innan den 21 maj (nu på tisdag) så kommer spelet bli ditt att behålla för alltid. Det finns också givetvis en hel del extra godis (som inte är gratis), däribland två olika game pass med tillhörande innehåll för att självklart.

Ubisoft har visserligen gjort det onödigt klurigt för oss. Söker man efter spelet dyker klantigt nog bara betalversioner upp. Om du däremot scrollar ner på förstasidan i store hittar du det gratis.

Här är Steeps gamla lanseringstrailer från 2016.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar