facebook_pixel
Trine 4: The Nightmare Prince visar upp sig i ny utvecklardagbok

Trine 4: The Nightmare Prince visar upp sig i ny utvecklardagbok

Trine 3 var inte särskilt bra. Tydligen? Personligen gillade jag det lilla jag spelade av det men är bevisligen i minoriteten, så månne utvecklarna Frozenbyte gör fullständigt rätt i att skämma Trine 3 så fort möjlighet ges, både i samband med fjolårets annonsering och den nya utvecklardagboken nedan.

Det första beslutet som klubbades för Trine 4 var nämligen att spelet skulle återvända till 2.5D-stilen i de två första titlarna, och fullständigt skrota den öppnare 3d-stilen för Trine 3.

Vidare säger Frozenbyte att de var “lite för ambitiösa” med Trine 3 och samtidigt befann sig i ekonomiska trångmål, så allt prat om det spelet förorsakar sannolikt bara huvudvärk vid det här laget.

Trine 4: The Nightmare Prince kommer släppas senare i år, och fokuserar precis som de tidigare spelen (till och med Trine 3) på co-op i en färggrann fantasyvärld, där karaktärernas olika förmågor samverkar med varandra under pussel, plattformshoppande och strider. Titelns Nightmare Prince kanske blir spelbar vad det lider (själv har jag fått de vibbarna redan från början) men för tillfället är riddaren, magikern och tjuven i fokus.

Här är den nya utvecklardagboken för Trine 4: The Nightmare Prince.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar