facebook_pixel
Traditionen fortsätter: datumen för Steams sommarrea har läckt

Traditionen fortsätter: datumen för Steams sommarrea har läckt

Både 2017 och 2018 läckte datumen för Steams sommarreor i förtid, så det borde inte komma som någon överraskning att historien upprepar sig; Steam Database på Twitter har nämligen låtit meddela att årets upplaga drar igång den 25 juni, och varar två veckor fram till den 9 juli.

Uppgifterna har enligt Steam Database “bekräftats av flera källor”, så det finns ingen anledning att tvivla på deras sanningsgrad. Särskilt mycket mer finns inte att säga om situationen, så jag tänkte dela med mig av en lista över spel som jag personligen kommer hålla ett öga på: Hellblade: Senua’s Sacrifice (kom igen 75 %) och My Summer Car (som mig veterligen aldrig fått en enda rea). Inte mycket till lista kanske, men ändå. Det är inte som att jag funderat på den längre än en minut heller, jag har faktiskt betydligt viktigare saker för mig än så.

Här är Steam Databases tweet om datumen för Steams sommarrea.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar