facebook_pixel
The Sinking City visar upp apmänniskor, eldstrider och detektivtarbete i ny video

The Sinking City visar upp apmänniskor, eldstrider och detektivtarbete i ny video

Efter ett tags tisslande och tasslande kröp Frogwares till korset i mars, för att erkänna att The Sinking City försenas. Den ursprungliga lanseringen var planerad till den 21 mars, men nu dröjer spelet ända till den 27 juni, främst eftersom man ville ha ett mindre trafikerat lanseringsfönster.

Jag både gissar och antar att Frogwares också behövde lite extra tid på sig för att få ordning på teknik och buggar, för faktum är att The Sinking City vida överstiger Sherlock Holmes-utvecklarna normala ambitionsnivå, som synes i den nya gameplay-genomgången här nedan.

The Sinking City framstår som ett verkligt mångsidigt spel, med både öpppen värld-utforskande (fördelaktigt i en motorbåt med tanke på de översvämmade gatorna), hektiska eldstrider och gammalt hederligt detektivarbete.

Här är den nya gameplay-videon om The Sinking City.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar