facebook_pixel
The Elder Scrolls Online: Elsweyr är ute nu, kanske, typ?

The Elder Scrolls Online: Elsweyr är ute nu, kanske, typ?

Det är 2019 och det här med spellanseringar är knepigare än någonsin. The Elder Scrolls Online: Elsweyr släpps, som vi tidigare konstaterat, den 4 juni, men trots detta kan du spela det i early access-utförande från och med igår kväll via Steam, och du kan läsa om det nya innehållet i detalj här.

I korthet rör det sig dock om en ny questzon (Elsweyr) med tillhörande innehåll, däribland en berättelse som handlar om kattfolket Khajits kamp mot drakarna. Expansionen bjuder också på en ny karaktärsklass (Necromancer), en ny Trial för 12 spelare (Sunspire), samt “en massiv samling av sidouppdrag och imponerande platser att utforska”, tillsammans med nya items sets, samlarföremål och “mer”.

Här är en trailer från igår, med fokus på de nämnda drakarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar