facebook_pixel
Star Wars: Battlefront har släppts till GOG och Steam, får sällskap av Star Wars-reor

Star Wars: Battlefront har släppts till GOG och Steam, får sällskap av Star Wars-reor

I början av fjolåret fick Star: Wars Battlefront 2 (inte Star Wars: Battlefront 2) en ny uppdatering, över 12 år efter den ursprungliga lanseringen 2005. Den finputsade den pånyttfödda onlinefunktionaliteten som återintroducerades hösten 2017, och nu har man blickat ännu längre tillbaka i tiden!

Just det, lagom till den 4 maj har Lucasfilm, Lucasrts och Disney (som inte är Electronic Arts och Dice) släppt Star Wars: Battlefront (inte Star Wars: Battlefront) via Steam och GOG, för dig som vill återbesöka Pandemic Studios ursprungliga multiplayerklassiker från hösten 2004. GOG har också inlett en maffig Star Wars-rea, där man bland annat kan inhandla Star Wars: Battlefront (inte Star Wars: Battlefront) för 8 dollar och 49 cent. En motsvarande rea kommer också gå online via Steam senare idag, där Star Wars: Battlefront (inte Star Wars: Battlefront) just nu kostar 6 euro och 96 cent, 15 procents rea fram till den 8 maj.

Här är en gammal trailer för Star Wars: Battlefront (inte Star Wars: Battlefront).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar