facebook_pixel
Star Citizen är gratis att provspela fram till den 8 maj

Star Citizen är gratis att provspela fram till den 8 maj

Förra hösten, i mitten av november, var evighetsprojektet Star Citizen gratis att provspela i en vecka. Och nu är det dags igen, då Roberts Space Industries avslöjat att Star Citizen är gratis för alla att spela från och med nu (eller från och med igår, om man ska vara petig) ända fram till nästa onsdag, den 8 maj.

Gratisspelarna kommer få utforska universumet i fem olika rymdskepp, och vi utlovas “dogfightande i Avenger”, “genskjutningar i Arrow”, “mineralutvinning med Prospector”, “fraktande med Cutlass Black” och “utforskande av planeter med Dragonfly”. Gratistillfället ger dig också tillgång till “dogfighting action” i Arena Commander, och “det intensiva multiplayer-fps:et Star Marine” (som vi skrev lite grann om i slutet av 2016).

Allt du behöver göra för att börja spela Star Citizen är att registrera dig här, mata in “free-fly”-koden “GETINTOTHEVERSE” och ladda ner spelet. Good luck, space cowboy!

Här är en video om de senaste nyheterna i Star Citizen, och du hittar även tutorial-videor på Youtube-kanalen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar