facebook_pixel
Skynda! Svenska äventyrsspelet Kathy Rain skänks bort via Steam

Skynda! Svenska äventyrsspelet Kathy Rain skänks bort via Steam

I april släpptes Whisper of A Machine, det nya äventyrsspelet av svenska Clifftop Games och Faravid Interactive. Jocke Kilman delade ut betyget 79 procent i vår recension, och beskrev titeln som “en mordgåta i en intressant science fiction-värld, som inleder starkt men tappar lite på slutet”.

Clifftop Games är inga nybörjare inom genren, och nu skänkar man bort Kathy Rain via Steam, studions tidigare 90-tals-doftande peka-och-klicka-äventyr från 2006. Erbjudandet varar till kl. 19:00 ikväll, så det är lika bra att du adderar spelet till ditt konto med detsamma, speciellt eftersom användaromdömet på Steam skrivs till “väldigt positivt”, både under den senaste tiden och totalt sett. Det verkar som att spelet stått emot tidens tand galant!

Här är lanseringstrailern för Kathy Rain från 2006.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar