facebook_pixel
Scream-gubben kommer till Dead by Daylight i sommar

Scream-gubben kommer till Dead by Daylight i sommar

Historien började, som så många historier gör, på Reddit. NiitoIsHere var där och uppmärksammade oss om läckta Ghostface-animationer från utvecklarbuilden av onlineslashern Dead by Daylight, vilket ledde till att skaparna hos Behaviour Digital tweetade ut en rak bekräftelse.

Således kan vi förvänta oss att Ghostface (eller “Scream-gubben” som hans korrekta namn är) kommer utöka mördarutbudet någon gång i juni, då nästa “kapitel” inleds. Dead by Daylight hade enbart originalmördare (dagens ord, det där!) när det släpptes sommaren 2016 (recension), men har därefter utökats med licenserade vettvillingar som Michael Myers, Freddie Kruger, Leatheface, Jigsaw och Evil Dead-Ash. Utöver Ghostface kan vi även förvänta oss ytterligare två mördare i september och december enligt den officiella wikin.

Här är Behaviour Digitals bekräftelsetweet om Ghostface.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar