facebook_pixel
Rune 2 släpps i sommar, kolla in nya trailern!

Rune 2 släpps i sommar, kolla in nya trailern!

I april fick vi reda på att Rune kommer hoppa över den planerade early access-fasen, som ett resultat av “ytterligare finansieringskällor”. Och nu har vi fått reda på att den här finansieringskällan är – surprise, surprise! – Epic Games, då spelet kommer bli tidsexklusivt för Epic Games Store.

Därtill har spelet återigen bytt namn (från början hette det Rune: Ragnarok) denna gång till Rune 2, vilket det nog borde ha hetat redan från början. Vi har ännu inget exakt lanseringsdatum, men vi kommer förmodligen få reda på det i samband med nästa månads E3-mässa då spelet planeras släppas “i sommar”.

Rune 2 har också en hemsida där du kan bekanta dig närmare med titeln (man kommer kunna skapa en egen karaktär, välja vilken gud man vill tjäna och låsa upp färdigheter) och lustigt nog listas det fortfarande som ett early access-spel på Steam (med den gamla titeln!) vilket nog någon hos Human Head borde fixa när de har tid.

Här är den nya trailern för Rune 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar