facebook_pixel
Respawn bekräftar gameplay-premiär för Star Wars Jedi: Fallen Order under E3

Respawn bekräftar gameplay-premiär för Star Wars Jedi: Fallen Order under E3

I lördags var det, som du kanske märkte, den 4 maj. Detta betydde att Star Wars firades på grund av kommersiellt gångbara anledningar, och Vince Zampella hos Respawn valde att uppmärksamma det hela genom att bekräfta gameplay-premiär för Star Wars Jedi: Fallen Order nu i sommar.

Närmare bestämt kommer den äga rum under EA Play, Electronic Arts E3-jippo (inte en faktisk del av E3 på grund av kommersiellt gångbara anledningar) som kommer inledes den 7 juni i Los Angeles, precis innan själva mässan börjar. I övriga Star Wars-nyheter har Electronic Arts också utökat prenumerationstjänsten Origin Access med hela 12 klassiska Star Wars-spel, däribland Battlefront 2 (inte Battlefront 2), Jedi Knight: Jedi Academy, Republic Commando, Dark Forces, X-Wing Alliance och Episode I Racer.

Star Wars Jedi: Fallen Order släpps den 15 november. Här är Vince Zampellas tweet.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar