facebook_pixel
Regissör säger att han jobbar på nästa Splinter Cell, Ubisoft säger att det var ett skämt

Regissör säger att han jobbar på nästa Splinter Cell, Ubisoft säger att det var ett skämt

Att Ubisoft sitter och jobbar på ett nytt Splinter Cell känns nästintill givet vid det här laget. Den stora kanadensiska Wal-Mart-läckan listade spelet redan i fjol (en läcka som för övrigt har visat sig vara mycket träffsäker i efterhand) och sedan dess har vi fått ytterligare antydningar om att något är på gång.

Nu har dessutom Julian Gerighty, creative director hos Ubisoft, hastigt och lustigt tweetat ut att han “jobbar på nästa Splinter Cell tillsammans med Dan Hay” (exekutiv producent och creative director hos Ubisoft Montreal). Julian Gerighty följde dock omedelbart upp tweeten med “snälla, retweeta inte” och “okej, hur gör man för att ta bort en tweet?”, vilket antyder att han insåg sitt misstag omedelbart (eller vill ge intrycket av att han gjorde det).

Sedan dess har våra internationella kollegor bett om ett förtydligande av Ubisoft, som sedermera påstår att “Julian uppenbarligen skojade som han brukar göra” och att de “inte har några annonseringar att göra vid den här tidpunkten”. Med andra ord ingen rak förnekelse, vilket åtminstone jag tolkar som att vi fortsättningsvis kan förvänta oss ett offentliggörande av nästa Splinter Cell under E3 om drygt en månad.

Här är Julian Gerightys ursprungliga tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar