facebook_pixel
Referenser till From Softwares George R.R. Martin-spel har upptäckts i Sekiro

Referenser till From Softwares George R.R. Martin-spel har upptäckts i Sekiro

Under en längre tid har det cirkulerat rykten kring ett samarbete mellan Dark Souls-utvecklarna From Software och A Song of Ice and Fire-författaren George R.R. Martin. De senaste uppgifterna kom rakt ur Martins egna blogg då han bekräftade att han har “konsulterat för ett japanskt spel”.

Och nu, sådär lagom lägligt inför E3, har användaren TKGP på Twitter upptäckt referenser till det nya, mystiska spelet i configfilerna för Sekiro: Shadow Die Twice (From Sofwares nyaste spel) där en filadress pekar till mappen “GR”, som sägs stå för “Great Rune”, som sägs vara projektnamnet för det nya spelet.

Den här referensen kan mycket väl vara medveten, då From Software har för vana att antyda kommande titlar i äldre, som när en väldigt Sekiro-doftande karaktärsmodell dök upp i Bloodborne när det begav sig.

Här är TKGP:s tweet om “Great Rune”-referenserna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar